چگونگی دیلیت اکانت اینستاگرام

هنگامی که دیلیت اکانت اینستاگرام انجام می‌شود تمامی تصاویر، ویدیو‌ها، کامنت‌ها، لایک‌ها و فالوورها به طور کلی پاک می‌شوند و اگر تمایل ندارید که با دیلیت اکانت اینستاگرام همه اطلاعات خود را از دست بدهید می‌توانید اکانت خود را دی اکتیو کنید و یا اینکه از اطلاعات خود بکاپ بگیرید.

بعد از دیلیت اکانت اینستاگرام، شما قادر نیستید دوباره اکانت خود را برگردانید البته نه شما بلکه خود اینستاگرام هم دیگر قادر نیست اکانت کاربری شما را بازیابی کند.

در این قسمت مراحل دیلیت اکانت اینستاگرام را گام به گام باهم انجام می‌دهیم، هرچند که من تمایل ندارم اکانت اینستاگرام خودم را دیلیت کنم ولی در جهت یادگیری، شما کاربران عزیز را همراهی می‌کنم.

گام اول  دیلیت اکانت اینستاگرام

در این مرحله ابتدا باید وارد اکانت اینستاگرام خود شوید چراکه در غیر اینصورت به هیچ عنوان امکان دیلیت اکانت اینستاگرام نیست.

گام دوم دیلیت اکانت اینستاگرام

بعد از وارد شدن در اکانت کاربری، این لینک Delete Instagram account را کلیک کنید تا وارد قسمت دیلیت اکانت اینستاگرام شوید.

گام سوم دیلیت اکانت اینستاگرام

در این قسمت همانطور که مشاهده می‌کنید گزینه‌ای مشخص شده است که دلیل شما را برای دیلیت اکانت اینستاگرام را سوال می‌کند، که شما قطعا باید یکی از این دلایل را انتخاب کنید.

                                     

گام چهارم دیلیت اکانت اینستاگرام

پس از گذراندن مراحل ذکر شده، با کلیک بر روی گزینه مشخص شده عملیات دیلیت اکانت اینستاگرام به راحتی تمام می‌شود و شما به همین راحتی با دوستان خود خداحافظی می‌کنید.

                              step 2 for delete Instagram account

البته قبل از کلیک بر روی گزینه Permanetly Delete My Account اینستاگرام باز هم به شما یادآوری می‎کند که با دیلیت اکانت اینستاگرام تمامی تصاویر، نظرات، دوستان و لایک‌ها پاک می‌شوند شما دیگر قادر نخواهید بود که با اکانت قبلی خود وارد اینستاگرام شوید یا اینکه آن را بازیابی کنید.

تفاوت دیلیت اکانت اینستاگرام و دی اکتیو کردن اینستاگرام

با دیلیت اکانت اینستاگرام کلیه اطلاعات یک اکانت کاربری پاک خواهد شد و امکان بازیابی آن اکانت میسر نخواهد بود ولی با دی اکتیو کردن اینستاگرام کاربر مجددا می‌تواند با لاگین شدن در اکانت کاربری خود وارد شود و همه‌ی اطلاعات از قبیل لایک‌ها، کامنت‌ها، فالوورها و... را مانند قبل در اختیار داشته باشد.

چگونگی دی اکتیو کردن اینستاگرام

دی اکتیو کردن اینستاگرام به این معنی است که شما اکانت کاربری خود را غیرفعال می‌کنید و هنگامی که بخواهید مجددا آن را فعال نمایید کافی است با همان نام کاربری و رمز عبور وارد شوید و به همان صورت قبل اکانت کاربری خود  را در اختیار داشته باشید بنابراین با دی اکتیو کردن اینستاگرام اکانت شما به طور کلی پاک نمی‌شود و امکان بازیابی آن با فالوورهاف لایک‌هاريا، کامنت‌ها و... را دارید.

در این قسمت نحوه دی اکتیو کردن اینستاگرام را باهم گام به گام اجرا می‌کنیم.

گام اول دی اکتیو کردن اینستاگرام

دی اکتیو کردن اینستاگرام فقط از طریق نسخه تحت وب این شبکه اجتماعی قابل اجرا است پس ابتدا وارد اکانت کاربری خود ‌شوید.

گام دوم دی اکتیو کردن اینستاگرام

در این مرحله از دی اکتیو کردن اینستاگرام آیکون https://static.xx.fbcdn.net/assets/?revision=453939438688813&name=instagram-newprofile-shared&density=1 را کلیک کنید سپس گزینه Edit Profile را مانند تصویر زیر انتخاب نمایید.

                          step 1 for deactivate Instagram account

گام سوم دی اکتیو کردن اینستاگرام

برای دی اکتیو کردن اینستاگرام شما باید دلیل مناسبی را ارئه کنید بنابراین باید با توجه به قسمت مشخص شده در تصویر یکی از دلایل را انتخاب کرده و به گام چهارم و نهایی بروید.

                           step 2 for deactivate Instagram account

گام چهارم دی اکتیو کردن اینستاگرام

بعد از سپری کردن مراحل بالا کافی است رمز عبور خود را وارد کرده و با کلیک بر روی Temporarily Disable Account پروسه دی اکتیو کردن اینستاگرام را اجرایی می‌کنید.  

                                step 3 for deactivate Instagram account